Endagarsbiljetter o nya band

Nu har vi lagt till Marina and the diamonds, Florence Valentin, Den Svenska Björnstammen och Körbärsfettera till line-upen PEPP pepp . Och så finns det också endagarsbiljetter till lördagen utlagda till försäljning nu. Tyck till.

Yes !!!

Jiha återigen har vi en plan som fungerar . Det är grönt ljus åt alla, iaf nu . imorgon när vi kommer tillbaka så ligger det nog nya krav, direktiv, föreskrifter e.dyl på mailen. Det kan vara allt från krav från produktionsteknikerna, artisterna , elsäkerhetsverket, räddningsverket , polisen eller den lokala kajan... Men vadå det skapar ju arbete ... eller vänta hade vi tillräckligt mkt att göra ändå... Eh skit samma det kommer att bli så trevligt när ni kära besökare kommer.

p.s svalparet som flyttade in på ängenscenen i våras har nu en unge som flyger omkring o bajsar överallt så vi har lagt papper på golvet. Men enligt gammal folktro ska ju svalor som flyttar in bringa lycka.... så lyckligt kommer det att bli om 5 veckor.

stress

Jepp nu börjar festivalen att varva upp midsommar är avklarat, det var jättemysigt. Snart kommer sista artisterna att presenteras. Vi har fått en ansiktslyftning på myspace ( och lagt upp en ny låt där med), vad nu det kan betyda. Och så har vi blivit med bilddagbok den hittar ni på http://emmaboda09.bilddagboken.se.

Sen så har de årliga produktionsproblemen dykt upp problem är till för att lösas men men ibland undrar man

slutet på bloggen?

Emmabodaarrangörerna är vanligtvis inga oroliga själar - men nu finns det ett orosmoment. Vi säljer för mycket biljetter. Snart får vi dra in all marknadsföring för detta är flippat!

Okej, ni förstår säkert att det där inte var så allvarligt - ingen oro om biljetterna här, även om de faktiskt ryker i idiotfart, och jag ska inte lägga ner bloggen. Dock vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om, att vi säljer biljetter verkade ju vettigt, men det kanske ni redan visste egentligen.

Redan imorgon har vi sommarjobbare uppe på området, så nu börjar det på riktigt! Det finns hur mycket som helst att göra, verkligen en komplex verksamhet det här med festival.
Ska uppdatera om midsommarfesten för det är ju på gång redan nästa helg - och det blir grymt.

midsommarfestival

Jag blev beordrad att skriva om midsommarfestivalen, och självklart ska jag göra det! 19-20 juni händer bra grejer även för er som tröttnat på Öland. Tanken är att skapa ett midsommarfirande som faktiskt är trevligt, svensk sommar på riktigt och som vi vill ha det. Nu kör vi för andra året i rad, och har maxat hela festen med sill och potatis, tårta, dans runt midsommarstången, allsång och bål gånger 2 (jag är fortfarande lite oklar över det sista, men så är det i alla fall!). Självklart blir det bra musik båda dagarna. Typ som lite festival och mycket midsommar, bra va?

Letade hela nätet efter bilder, men hittade inga som kändes vettiga. Så nu tänker jag fråga er igen, om ni har några, från midsommarfestivalen denna gången. Ska uppdatera lite mer om midsommar sen, men sålänge kan ni hänga på hemsidan, som händigt nog finns länkad där uppe i första meningen.


RSS 2.0