Rassle vinterskrud


Idag har vi hållt på för fullt med att felsöka antenner som snart ska ge oss en snabb uppkoppling. Hoppas vi. Mimmi passade också på att ta lite bilder på området så ni förstår vilken vinterkontrast som ligger över annars somriga rassle.Elias skottar tak för att komma upp till skorstenen.
Elias skottar snön på taket för att komma åt antennen på skorstenen


nästan framme

Frysta hamburgare var det ja
Någon som är sugen på frysta hamburgare?

Välkomna välkomna
Välkomna hem vänner

dansdansdans?
do the icedance

nödig?
Avfallet hinner ju frysa till is innan det når tanken


Campa campa campa nästan lika kallt som en annan festival i somras?


ska vi ta en kall i baren?


vi hörs!

2011 Året då festivalkartan ritas om ?

Markus larsson hade en ganska intressant artikel där han säger att den svenska festivalkartan håller på att ritas om. Enligt artikeln hade emmaboda som också var imuna(?) mot konjuktursvängningar , tillsammans med wow greppet om indie och alternativa ljud. Sweden rock , Metaltown och gettaway rock hade kopplat greppet om den lukrativa hårdrocksscenen. Samt att peace and love tagit nischen som den stora breda festivalen. i mångt och mycket sant men även en del av de som här är utmärkta som vinnare har dålig ekonomi. Jag tror dock det ligger en poäng i att man måste ha en tydlig profil.  artiklen finner ni här .
Det är inte heller någon hemlighet att de allra flesta festivaler har dålig ekonomi, väldigt många finns kvar tack vare att kommunpolitiker öser in skattepengar i många festivaler. Det vore bättre om kommunerna var försiktiga med sina skattepengar, för antagligen skulle festivalerna finnas kvar ändå de skulle bara bli tvungna att bli bättre på sitt jobb.
Till sist vore det skönt om det började synas på gagerna att livemarknaden under 2010 tappade 9% i biljettintäkter.

RSS 2.0