Hallå Bono är du dum på riktigt ?

Nästa stolpskott i fildelar debatten är ingen annan än multimiljonären o låtsasvärldsförbättraren bono - läs här.  Man tar sig för pannan lära sig av dikturen kina varför då? har han bara råd med 10 rollsar ?  Dessutom Kina har ju inte ens lyckats med att stänga ner nätet .. så han är inte bara girig han är dåligt påläst också.

Men en god nyhet är att den andra delen av ondskans axelmakter nämligen stim ger upp försöken att lura av med borgarna ännu mer pengar läs här.  Stim tar idag redan betalt av dig hos frisören, bilverkstaden, sjukhuset, hissen martvaruaffären, radion, tv´n, alla konserter. Tex kommer varje år ni kära festivalbesökare att bara på emmabodabiljtten betala över 30 kronor per person till de  multinationella upphovsrätts företagen.

vinter

Till helgen kommer ni att få se snöbilder från området , det är ju inte sådär jättevarmt o mysigt men det är vackert .iaf på bild.
Sen kan vi också meddela att vi så här långt har sålt extremt mycket biljetter 50 % mer än förra året  , och tyvärr verkar det som vi inte kommer att kunna utöka området speciellt mycket kanske max med 500 pers. Jo jag förstår att en del tycker att det är goda nyheter, att vi nästa år kommer att växa mindre än de senaste åren, då vi växt med 50% per år. Men om vi inte lyckas med att få till ett utökat område så kommer biljetterna att ta slut innan sommaren börjar....

RSS 2.0