Det börjar se klart ut!

Imorgon klockan 12.00 slår vi upp portarna för årets festival! Vi är otroligt pepp och gissar att ni är det också men för att öka på det hela lite till - det börjar se klart ut på området:


De första tappra festivalbesökarna som anlände redan i torsdags.


Sitter minst sagt fint med en snygg informations-kur!


1 tält.


Rasslegrillen hänger med som vanligt.


Matförsäljarna börjar hitta hit.

Vi ses snart!

EMMABODA-APP

Festivalen har fått en egen spelschema-app! Sprungen ur "blod och kaffe", tillverkad av en snäll besökare och hur bra som helst att ha i mobilen under festivalen. Kolla in och ladda ner den här.


Områdspyssel 21/7

Det är alltså inte ens en vecka kvar till festival och förutom att vara lätt chockade över detta faktum jobbar vi nu på finliret. Och området ser mer och mer festivalklart ut:


inträdeskur under uppbyggnad


inträdet som det ser ut nu


ackrediteringskur/incheckning på gång


mer under uppbyggnad


Ett par skor. Egentligen ingenting som har med någonting att göra.

Slutsålt - fast vi hittar möjligheter

Biljetterna sålde plötsligt slut och nu ringer telefonerna. Vi har ju lovat att vi ska släppa fler biljetter i omgångar och det ska vi givetvis hålla! Den första omgången extrabiljetter släpptes vid lunch idag och tog slut väldigt snabbt, men vi kommer att fortsätta släppa ett gäng om dagen sålänge vi har möjlighet.

Så till alla er stackare med panik: håll utkik på hemsidan, än  finns det hopp.


Mer festivalpreppande

Det är snart bara en veckas festivalförberedelser kvar och arbetet innefattar numera allt ifrån stängsling och amperekalas ute på området till lustiga riders, obegripliga inköpslistor och - helt seriöst - googlande av artikeln "uppblåsbara leksaker". Fast nu stänger vi ner ett tag och åker till Hultsfred istället!

Området har även lysts upp av nya (och några gamla) fina lampor. Allt eldragande fram och tillbaka lönar sig! Lite såhär ser det ut just nu:


Sitter fint med snyggaste spelschematSpelscheman har kommit och ligger just nu i kartonger och väntar på att bli spridda, beundrade och nötta under festivalhelgen. Snygga är de också, som ni ser.

Festivalpepp pt. 2.Videon till Kap Bambinos nya singel. Helt enkelt.

Emmaboda på Grooveshark.

Nu finns en uppdaterad lista med så gott som alla våra artister - åtminstone de som fanns i sortimentet - på Grooveshark. Väldigt många timmar festivalpepp med andra ord, och ni hittar den här.

RSS 2.0