Arvika vs Hultsfred

Hultsfred har fått nya ägare och har beslutat sig för att med hjälp av skattemedel (såklart det är ju hultsfred vi talar om, festivalen med världsrekord i brända skattemiljoner), lägga sig på samma datum som Arvikafestivalen med ett koncept som dessutom är väldigt likt. Jag kommer som vanligt att åka till Arvika , vart åker ni ???

Kommentarer
Postat av: Christer

I år åker jag till en festival som har lite ordning och reda på festivalområdet och inte har banners med "Du är vår 999:e besökare - inget skämt!" på sin hemsida. Jag åker med andra ord till Way Out West.

2011-02-06 @ 10:31:07
Postat av: admin

men ursäkta vi snackar festivaler här inte konserter ! stay on topic jag tycker också wow kan erbjuda lite trevliga konserter , men som sagt här handlar det om festival !

2011-02-06 @ 12:23:35
Postat av: rr

nu kommer jag förmodligen varken åka på varken hultsfred eller arvika, kanske inte ens emmaboda, men vafan har hänt med badnbokarna till alla festivaler det här året. total utflippade hjärnor (i positiv mening). kollar igenom bokade artister på de olika festivalerna och blir fan nästan lite hård. sen att hultsfred förmodligen kommer spränga sin budget i år igen och gå multum minus är ju en annan femma. bra jobbat bandbokarna!

2011-03-20 @ 23:54:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0