Vinn festivalbiljett med Groove.no.

Norska Groove lottade ut festivalbiljetter i en adventskalender ifjol, men vinnaren av Emmaboda-biljetten kunde inte åka - så nu lottar de ut en ny biljett. Om ni inte redan shoppat era festbiljetter hittar ni tävlingssidan här. Lycka till!

Festivalpepp pt. 1.Ändringar i schemat

Precis när vi gått ut med spelschemat och informerat om detta på alla möjliga ställen kommer de givetvis. Ändringarna. Vi håller just nu på att sätta ihop de sista pusselbitarna. Vill man hålla sig à jour med spelschemat är således vårt tips att hålla utkik på hemsidan.

Sorgen med Arvika och mysteriet med combobiljetterna.

Igår gav Galaxen beskedet att Arvikafestivalen 2011 ställs in och att föreningen ansöker om konkurs - en väldigt tråkig nyhet för festivalsverige. Och medan kvällstidningarna spekulerar kring något de kallar lurade festivalbesökare undrar vi: vad är egentligen grejen med våra kombobiljetter?

År 2010
kör vi kombobiljett tillsammans med Hultsfredsfestivalen. Hultan ställer in strax före festivalen ska gå av stapeln och ansöker om konkurs.
År 2011 kör vi kombobiljett med Arvikafestivalen. Arvika ställer in ett par veckor innan den tänkta festivalstarten och ansöker om - just det - konkurs.

Kvar står vi och undrar: vad händer nästa år?

en dag på kontoret.

Klockan är tre och vatten har sprutat, elen har krånglat, artistbokare har bråkat och hundra telefonsamtal har blivit ringda utan att någon egentligen vet vad som hände. Vi har plockat fram och plockat in igen. El har dragits och dragits tillbaka. Det råder kaos i Rasslebygd - ett säkert tecken på att årets fest närmar sig.
Karta över festivalområdet 2011


område och elektronik

Efter en smärre bloggdöd börjar vi närma oss festivaltider igen och det är dags att uppdatera er på riktigt om vad som händer! På området har nya fina vägar byggts, elkablar dragits, nytt gräs såtts och elskåp modell större rustats upp. Området börjar bli festivalklart och det med besked.

Ni har säkert noterat att även spelschemat ligger uppe på hemsidan nu - ni hittar det här. Schemat för onsdagen kommer om bara ett litet tag att följa efter och visa sig även det.

Tills vidare önskar vi er en riktigt glad midsommar och mycket festivalpepp!


Gräset på den splitter nya campingen blir grönt lagom till festivalhelgen!

En styck transformator.
Framtida mobilladdning!

RSS 2.0