God fortsättning alla

Det finns de som säger att vi hetsar om att folk ska köpa sina biljetter tidigt. Helt rätt  för 99% av våra intäkter är biljettintäkter, vi har inga bidrag eller andra sponsorsavtal . Sen så tjänar ju ni konsumenter också på att köpa tidigt på två sätt, det ena är att biljetterna är billigare ju tidigare man köper.   Dessutom det viktigaste ju mer pengar vi får in desto mer lägger vi ut på artister ! så enkelt är det för det är nu vi bokar artister och alltså bestämmer 2010 års program har vi då en god biljett försäljning , så bokar vi dyrare = större artister. Så snälla hjälp oss göra den bästa festivalen någonsin gå och köp din biljett, och se till att du får det bästa programmet nånsin.

Artister tjänar mer än någonsin

Så skriver DN här

Det tycker vi såklart är bra. Att det dessutom är en följd av fildelningen tycker vi är ännu bättre! De enda förlorarna blir skivbolagen och vem är egentligen ledsen för det?
Om de mindre artisterna dessutom skulle börja lämna stim skulle de kunna öka sina inkomster ännu mer. Våra festivalbesökare kommer nästa år att betala in ca 150000 kronor till stim. Endast en bråkdel av de pengarna kommer att rinna tillbaka till de artister som uppträder, när mycket istället delas ut via stims nycklar och därigenom gynnar stora amerikanska bolag.
Vi hade mycket hellre utökat vår artistbudget med 150000 istället för att lägga pengarna i Warner Chappels (m.fl) fickor.

vadå annan länk?

Vad är grejen med förra inlägget?

Jag vet inte. Vet admin?


Bättre adress till bättre band

Alltså här är en mycket bättre adress till ett mycket bättre the federals  http://www.myspace.com/federalesmusic

som tack för kaffet fast tack för demon.

Idag tänker jag skvallra om att admin numera nittio procent av tiden syns med sin bästa vän telefonen vid örat. Det är ett bra tecken på att bandbokningen är i full rullning och här på bloggen kan vi ju längta lite tills nästa släpp fast vi nyss fick det första. Så nu längtar vi.

Kan också passa på att tacka The Federales för den helfina tygkassen som medföljde den trevliga demon. Fint. Den har jag lagt rabarber på. Mutor mottages alltså fortfarande tacksammast (speciellt om de går att använda som skolväskor).


årets första släpp

The Very Best
Crookers
Crystal Castles
The Radio Dept.
Parken
Mrtn Sthlm Beat Connection

Japp. Så ser årets första släpp ut. Bra är det och bättre blir det!
Hur går det nu med namnen, förresten?


RSS 2.0