bilderna


Mellan skogen och ängen


Nya campingen


Kiosk?


Vägen mot området


nu är det punk

Jag tänkte att jag skulle slänga in bilder på nya ängen och området som det ser ut nu, men det tänkte visst inte firefox. Snart, vi kan säga imorgon, ska jag försöka igen. Kan i alla fall säga så mycket som att
nu är det punk!

ännu mer affischer

Vi har nu skickat ut drivor med affischer till er som hjälper till att pryda era städer med våra färger i år... och vi har fortfarande drivor kvar att skicka. Om man tittar på adresserna ser det ut som om hela Västerås kommer till Emmaboda i år. Det blir något, det.

Och så måste jag göra er som hoppades på ett Roskilde på den nya ängen besvikna - för nu börjar det grönska! Foto på det kommer snart.

Vi pratade också med festivalbussen, som sa att dom sålt dubbelt så många biljetter till Emmaboda jämfört med ifjol vid denna tiden. Det märks på vår biljettförsäljning också, så det har nog en logisk förklaring (att alla plötsligt började åka buss vore ju mindre logiskt).

spelchema .....

Pusslet med spelschemat är full swing . Och vi kan avslöja att vi nu har fixat så att handsome furs spelar samma dag som bob hund.. dvs Torsdagen 30/7. Efter förfrågning från Dan Boekner så att han äntligen kan få sitt sitt favorit band. Vi är glada att vi kunde hjälpa till med det.

Iso certifiering

Konsertkommissionen har nu varit och kollat in handsome furs och hajen och det var jättejättejättefint. Däremot klarade den nya campingen inte ett rejält regn . När vi var nere o slängde på gräsfrön så sjönk man ner rejält på sina ställen, så blir det regn i år blir det nog gyttjemassaker där.

affischer, utomhusarbete och ny musik

En himla kul grej med att göra en festival är de andra festivalerna man får gå på - och nu har årets första anti-affischerare ringt oss med klagomål. Det lär bli fler... Det kan vara så att vi har väldigt ambitiösa affischerare. Ber nu officiellt om ursäkt till Popadelica och alla andra som kommer få erfara våra fina färger framöver. För tjusiga, det är dom i alla fall.

Och så har utomhussäsongen börjat. Kontoret står snart helt tomt och då är det ju verkligen på gång!

Vi har också en fråga till er. Det är tyvärr så att vi drunknar i demos, länkar, mejl och numera också vinyler. Vi vill ju såklart hinna lyssna på allt och ge ny musik en chans att spela på festivalen - men vi hinner ju inte. Hur gör man? I dagens informationssamhälle måste det ju finnas något sätt för att strukturera upp det... vet ni hur?

RSS 2.0