Riders specar o annat

Efter att ha läst många av årets s.k riders och specar, kommer det nu an på oss att fixa fram 5 st äpplen av rätt sort (GOLDEN DELICIOUS, med stora bokstäver), 10 flaskor champagne av finaste märke, rätt märke på läsken och rätt kvantitet av apelsinjuicen.
Det finns dessutom en del udda krav - ett gäng vill veta tider och adress för de lokala AA-mötena, och passar samtidigt på att be om så mycket sprit att de kunnat bjuda nästan hela festivalen. Hur det hänger ihop vet vi inte, men det blir definitivt intressant att se.
Flest Gitarrer kommer the Wombats att ståta med - i mina öron låter ett fullt gitarrack plus ett helt gäng andra gitarrer lite väl lyxigt för tre pers (och en gitarrist), men jag antar att Let's Dance To Joy Division kräver sin gitarr, helt enkelt. Flest syntar fläskar nog Late Of The Pier upp på scenen, och fetaste ljusshowen kommer 2manydj´s att fixa.
Bland kraven på torr champagne finns det också väldigt modesta små handskrivna lappar där de ber om vatten och vegankäk. Och om ni undrar något mer, så bara hala fram frågorna. Snart är det festival.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hoppas verkligen ni såg Shotgun Crackers på Rookiescenen idag på hultsfred! Sånt jävla ös! BOKA!www.myspace.com/shotguncrackers

2009-07-08 @ 21:59:05
Postat av: Namn

aaaaaaaaaah det ska bli sååååååååååå jävla najs med late of the pier!!!!!

2009-07-09 @ 23:31:45
Postat av: Ninja

Haha, var det Bloody Beetroots som bad om absurda mängder sprit eller?

2009-07-11 @ 16:59:03
Postat av: ME

om cc fortfarande varit bokade hade de väll bett om tillräckligt med drogor så att hela festivalen skulle överdosa

2009-07-11 @ 21:08:25
Postat av: SPELING GRATIS , GARANTERAT RÖJJ SAMT PUBLIK

Vi spelar gratis !

Ta och kika in på myspacen ni lär inte bli missnöjda !Tjena vi är ett band med medlemmar på endast 16 år , vi spelar en blandning av metal, vi har fått spelningar på de lite större festivalerna som ex, strandfestivalen samt parkfestivalen !Vi garanterar riktig röjj och publik som kommer ! Och som sagt spelar vi helt gratis ! // Bury your weakness2009-07-12 @ 22:36:59
Postat av: KOOL

jag undrar fortfarande om 2manydjs kommer köra med sina visuals under spelningen?

2009-07-13 @ 13:29:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0